Hockeysveriges godaste kanelbulle!

Måste bara säga det, att det finns ingen hockeyarena i hela Sverige som slår ABB Arenas kanelbullar! I särklass de godaste jag har ätit..

Godaste hockeybullen i Sverige

Det är väl t om så att dem slår hockey-ölen??

Kommentarer
Postat av: Anonym

igår lämnades hockey-ölen hemma och två kanelbullar avnjöts i abb-arena. Dock verar kaffekopparna ha blivit mindre? Vilka problem man har...

2009-08-23 @ 15:45:18
Postat av: Lövbergs

Hehe, instämmer. Finns ingen godare bulle.

2009-08-23 @ 16:51:58
Postat av: AEF

Det är ju för fanken bake-offbullar, vilka kan "avnjutas" i vilken ishockeyhall som helst i Sverige, samt random OKQ8/Statoil/7-11.

Förstår inte varför ni hyllar denna skapelse som faktiskt kan skilja sig extremt från plåt till plåt. Har det f.ex gått åt många bullar innan match så kan ag garantera att man får lite halvbleka degklumpar till andra periodens paus då kioskbiträdet har tummat på bakningstiden.



Jag hyllar däremot korven men då får man vara noga med att de är ordentligt uppvärmda, har faktiskt varit med om "a bad korv-day" men då hade jag mig själv att skylla då jag var oerhört tidigt på plats och fick en varning av biträdet om att den kunde vara lite kall.

2009-08-24 @ 16:53:37
Postat av: Rad 9

Du har rätt. Men iaf för mig handlar det mycket om känsla när jag äter.



Just kanelbullen och en kaffe i kombination med matchuppvärmning är bland det bästa kombinationer som finns. Det är väl inte lika gott att äta gourmemat på macken som på en jättefin restaurang.

2009-08-24 @ 22:10:35
URL: http://gshockey.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0